Summa sidvisningar

fredag, februari 28, 2014

Ryanair; ska ni frakta levande människor över huvud tagit? Och dessutom ta betalt för det.


Ja min fråga kvarstår;
1) Är Ryanair egentligen lämpligt som flygbolag att flytta passagerare från punkt A till punkt B, och förhoppningsvis tillbaka till punkt A igen?

2) Eller bör de ägna sig åt att frakta ex frukt, cykeldäck eller damkappor från södra Europa till den norra delen?

Mitt svar är entydigt: det sistnämnda alternativet, alltså 2).

Läser man dagens artikel i SvD så tror jag att många av er håller med mig.
För efter den senaste skandalen på Stansted utanför London så finns det inga ursäkter kvar för bolagets högsta ledning att komma med.
Man säger att det delades ut matvouchers när passagerna med polisens hjälp fått lämna flygplanet efter över tre och en halv timme ombord utan mat och dryck.
Men att komma in på en stängd flygplats klockan 03.50 med en voucher i hand för att få en bit mat eller något att dricka, när inget är öppet, är inget annat än ett hån.

Den nonchalans och totala likgiltighet som bolaget visade sina passagerare är oförlåtligt, den stackars ombordvarande personalen, som man på filmen knappt ser något av, sitter/står med sina händer bakbundna och med förbudet att servera något till någon, tills order uppifrån kommer om annat.
Detta alldeles oavsett om där finns barn, äldre, passagerare med behov av föda eller dryck för att kunna medicinera el likn.
Se filmen på cirka 7 minuter här, om nu någon tror att mitt korståg mot Ryanair är ett påhitt.

Själva, Mia och jag, blev vi fast ombord på Ryanairmaskinen som fört oss hungriga från Palma de Mallorca till Skavsta flygplats en varm sommarnatt, någon mat fanns inte ombord under flygningen.
Efter landning så AC-n slogs av och ingen mat eller dryck serverades i den olidligt heta kabinen under en dryg timme.
Orsak? Några plan skulle fyllas med avresande passagerare och vi fick inte gå av för att risken för hopblandning med dem blev för stor!!!
I ca 70 minuter fick vi vänta, inga besked, kabinpersonalen hade åkt till hotellet för att sova.
Till sist kom en ur flygplatsens personal och öppnade kabindörren och ut fick vi gå.

De ord, de haranger som utgjöts över detta skandallösa flygbolag tror jag inte ens Michael O´Leary skulle kunnat bemöta.

Vi beslöt oss då i juni 2011 att aldrig mer åka med Ryanair - och det står vi fast vid.

1 kommentar:

Anonym sa...

Hej
Jag är herr Maurice en certifierad, ansedd, legitim & ett ackrediterat pengar långivaren. Jag låna ut pengar till människor i behov av ekonomiskt stöd. Har du en dålig kredit eller du är i behov av pengar för att betala räkningar? Jag vill använda detta medium för att informera er om att vi göra tillförlitliga stödmottagande bistånd som vi kommer att vara glada att erbjuda dig ett lån. Tjänst som utförts.  Kontakta EMAIL:mauricefinance@hotmail.com
innehåller:
Refinansiera
Bostadslån
Inteckning
Hem förbättring
Studielån
Uppfinnare lån
Billån
Hårda pengar lån
Skuldkonsolidering
Kredit
Företag lån
Personliga lån
Internationella lån
Kontakta oss idag och låt oss hjälpa dig ur ekonomiska svårigheter.Skicka oss ett e-post och begäran om en låneansökan till fylla upp. Nej
personnummer krävs och ingen kreditkontroller som behövs. Får finansiering på mindre än 24 timmar. 100% godkännande Guaranteed.
Kontakta EMAIL:mauricefinance@hotmail.com
Hälsningar
Herr Maurice.