Summa sidvisningar

onsdag, september 08, 2010

Världens längsta järnvägs-raksträcka.


OK, du har åkt X2000 och fått kaffet i knät, laptoppen har hasat av bordet, illamåendet har fått dig att bli vit omväxlande grå i nyllet.
Råd bot på detta kära vän, tag the Indian-Pacific från Perth till Adelaide som ett exempel.
Visserligen en bit till Australien, men du slipper illamåendet, garanterat.
Vill du kan du naturligtvis ta hela sträckan till Sydney med tre nätter ombord, den är 4352 kilometer och är lite kurvig väl inne i mellersta New South Wales och genom the Blue Mountains, men inget mot att kränga genom Småland baklänges i ett X2000 med en stolsgranne spyende i sin påse.
Och läs noga här:
Garanterat åksjukefri är du på världens längsta raksträcka genom the Nullarbor som är 478 kilometer, ungefär Stockholm - Göteborg, sug på den karamellen du.
Tåget stannar faktiskt en gång för att du skall få lite gung genom att kliva av tåget, det sker i en avkrok som heter Cook.
Kängurus, emus, kameler och jätteörnen the Australian wedge tailed eagle med två meters vingspann är något att kika efter - det unika och fascinerande landskapet är inte bortglömt - men djuren är sååå unika.
Trevlig och lugn resa!

1 kommentar:

Angelika sa...

Jag kan inte tacka Dr EKPEN TEMPEL tillräckligt för att hjälpa mig återställa glädje och sinnesfrid i mitt äktenskap efter många frågor som nästan leder till skilsmässa, tack gud för att jag menade Dr EKPEN TEMPEL vid rätt tidpunkt. Idag kan jag säga till dig att Dr EKPEN TEMPLE är lösningen på det problemet i ditt äktenskap / förhållande, med Dr EKPEN TEMPLE kärleksförtryck kommer du säkert att le mer i din relation. Kontakta honom på (ekpentemple@gmail.com)