Summa sidvisningar

torsdag, februari 11, 2016

Peka inte finger år SSK - det får ni ångra.

Oj, oj vad många ni är som fnyst, pekat finger åt eller på andra sätt räknat bort SSK från en framtida liv högre upp i seriesystemen.
Troligen är ni många, med visst fog må jag tillägga, som trott att klubben var på väg att dö och begravas.
Misskött som den varit i många år och kanske fortfarande delvis är? Vad vet jag?
Men med en mindre organisation så blir risken för konflikter, maktkamper och girighet mindre.
Klubben åkte ur Hockeyallsvenskan, med huvuden hängande i många omgångar innan nedflyttningen var ett faktum.
Med den hockeykultur som ändå finns i generna hos denna klubb, med Mats Waltin som stadig tränare och coach, så har de skött sig bra i Hockeyettan, förlorat några viktiga mather, men är med i kvalet att avancera till Hockeyallsvenskan igen.
I går var det över 5.000 som såg SSK slå Huddinge hemma med 3-0 och därmed komma tvåa i serien, efter den katastrofala torsken nere i Västervik, där förstaplatsen gick förlorad.
Stolthet - Styrka - Kultur.
Fina ord, värdigt den klassiska klubb, som kommer att komma tillbaka. Även ni som förlorat hoppet, ge inte upp, stötta klubben, sänk den inte.
Kom igen SSK, ni behövs högre upp, ni har 114 år på nacken och det skall andra lag få känna på. Tradition, kultur och vilja har stjälpt många stora lass. Och så kommer att ske även framledes.
Och Scaniarinken har blivit Scaniarinken igen, Scania stärker sin support och Lantmännen och AXA plockar ner AXA Sport Center från taket på Templet, upp kommer Scaniarinken.
Och upp går Sportklubben.
SSK, go go go.

Inga kommentarer: