Summa sidvisningar

tisdag, december 30, 2008

Årets händelse!


Det mest positiva som hände under 2008 är onekligen lille Viggos ankomst till världen.

Han hade bråttom, lite för bråttom egentligen, redan i början av januari överraskade han mor Johanna och far Erik med att knacka på dörren till livet utanför.
Han skulle ha kommit i slutet av mars, men hade som sagt bestämt sig för så inte skulle bli fallet. Vad han inte visste riktigt var att det blir mer komplicerat i starten, det blev det, med oroliga och svåra veckor och månader, innan han äntligen fick komma hem till Duvbo.
Alla vi runt Viggo upplevde oroligt varje sms vi skulle läsa, varje telefonsignal vi skulle svara på.
Att mor och far hade det sju etter värre kunde vi förstå, men ändå inte riktigt eftersom vi aldrig upplevt det.

Hur som helst idag är Viggo årets största händelse, utan all konkurrens.

Idag är han en pigg parvel, med fart, charmerande leenden och allt på rätt plats.
Det är så fantastiskt att få följa hans utveckling och framsteg, tänk vad ett nytt liv är underbart att få följa på nära håll.
Viggos föräldrar Johanna och Erik, ni är beundransvärda, den närhet och den kärlek ni ger Viggo gör honom stark och vital efter den besvärliga starten, Viggo är verkligen ett bevis på att föräldrars nära, nära omsorg och beskydd är den bästa grogrund man kan få i livet.
Gott Nytt År Viggo Piggo!

På bilden överst poserar Viggo den 30 nov 08 och underst med mor Johanna den 28 dec 08.

1 kommentar:

Erik sa...

Vilken tur att Viggo har världens absolut finaste extrafarfar i dig Olle. Du betyder oerhört mycket för oss, och du kommer betyda massor för Viggo i framtiden. Stooora kramar från lilla familjen Jarnsjö