Summa sidvisningar

torsdag, oktober 30, 2008

Tamt och tunt idag

Egentligen borde man hålla klaffen, när man inte har något viktigt att säga, men eftersom jag vill röra vid det mesta, blir det ofta mer eller mindre intressanta dagar för er som följer denna min sida.
Idag är en tunn dag, Illustration och 2-1 som ämnen, räcker inte.
Här kommer lite självrannsakan och ett vagt löfte om bot och bättring, med ämnen som lockar till läsning och funderingar.
Här är det kris i Demokratiska folkrepubliken Kongo, med hundratusentals människor på flykt från staden Goma, en jordbävning har raserat sköra lerhus i Pakistan och dödat hundratals människor och i Kabul har ännu en av dessa hjältemodiga människor som tror att himlen väntar, sprängt sig själv och närmare tiotalet andra till döds, inne i Kulturdepartementet, vad jag hörde.
Att då snacka om illustration och Bajen verkar tunt, men kanske trots allt behövs, i all den bedrövelse och vemod hos oss, som dessa rapporter om olyckor och krig för med sig?
Alltså, i morgon lovas bättring. Återstår nu att se om det räcker med det löftet.
Kotelettfrisyrernas uttåg från Stureplan blir inte ämnet. Inte heller något om Idol. Men kanske den amerikanska valdebatten kan ha några korn värda att vädra.
Håll ut kära vänner. Det finns ett liv efter denna dag också.

PS! Jo Delta och Northwest har slagit ihop i USA, är nu världens största flygbolag, ett kärt ämne för mig, kan bli något. Intresserad?

Inga kommentarer: