Summa sidvisningar

torsdag, april 25, 2013

Nyckelsjön den 25 april 2013




I morse, ganska tidigt för att vara oss, tog vi en promenad längs Avla- och Nyckelsjöarna.
Detta i solsken, glittrande isbefriat vatten och till ackompanjemanget av bofinkar, sånglärkor, grågäss, sångsvanar och en storlom.
Ljuset var bländande, vilket är så svårt att återge med en kamera, jag har försökt, så håll till godo med dessa tre.
Det blev en paus vid Bengt och Birgittas sjöbod, några klunkar vatten och var sitt äpple, innan vi tog oss hem igen.
Men en så´n här dag är berikande för kropp och själ och det som ligger djupare än så inom en.



5 kommentarer:

Anonym sa...

Välkommen till 24Hour Lån service

Har du försökt att få lån från bankerna utan framgång? Snabbt behöver pengar för att få ut av skulden? Behöver pengar för expansion eller etablering av ett eget företag? Få ett lån från en av Storbritanniens ledande lån företag. 24hour lån tjänsten är en av de största säkrade lån företag i Storbritannien och vår vänliga och erfarna personal har möjlighet att behandla din ansökan snabbt och effektivt. Du får låna över någon term från 1 till 25 år och låna belopp från £ 2,000 till £ 50,000,000.00 för något ändamål.

Typer av lån vi erbjuder är:

personliga lån
Kortfristiga lån
Skuldkonsolidering lån
Online lån
snabba lån
All-purpose lån
lånevillkor
Dåliga krediter lån
billiga lån
Negativa kredit lån
bostadslån
Dålig kredit problem
Säkrade lån

Med en låg ränta på 3% på alla delar av världen. Programmet är tillgängligt för sökande som är 18 år och äldre.

För mer information, vänligen kontakta via e-post: 24hourloanservice@gmail.com
Hälsningar
Larry Fox

Larry Perez sa...

Är du en affärsman eller kvinna? Är du i någon finansiell oreda och behöver pengar för att starta ett eget företag? Behöver ett lån för att betala av din skuld eller betala av dina räkningar eller starta en trevlig företag?

Har du en låg kredit värdering och har svårt att få rörelsekapital / lån från inhemska banker eller andra finansinstitut kapital? Behöver du ett lån eller finansiering av någon anledning?

Vi erbjuder lån till låg ränta på 2% och ingen kreditkontroll, vi erbjuder personliga lån, skuldkonsolidering lån, riskkapital, lån till företag, utbildning lån, hypotekslån eller lån av någon anledning inom bandet 1000 euro till 10.000.000 € . Kom tillbaka till oss nu businessfinances@hotmail.com

Med vänliga hälsningar,
Larry Perez
E-post: businessfinances@hotmail.com

LOAN AT IT BEST sa...

God dag, hvis du er interessert i å få et ekte lån for din bedrift eller for betaling av gjeld og regninger, vennligst kontakt jackballard396@gmail.com og du vil bli gitt et lån med en billig prosentandel.

For mer informasjon, kontakt jackballard396@gmail.com eller whatsapp +14243655441
Jeg fikk lånet mitt, og jeg er veldig glad for å legge inn dette her for at dere alle skal være til fordel også
Takk

Atlas Financial Service sa...

dåliga kreditlån online

Skylt med BankID. Få en icke-bindande med låg ränta. BankID. Snabb ansökningsprocess. Omedelbart erbjudande. Upp till $ 100.000. Typer: Privatlån, personliga lån, osäkrade lån, konsumentlån, lån utan säkerhet, snabblån, billiga lån, onlinelån. (Atlasloan83@gmail .com / whatsapp + 1 443 345-9339}

Unknown sa...

Behöver du ett brådskande lån av något slag? Lån för att avveckla skulder eller behöver lånas för att förbättra din verksamhet har du avvisats av andra banker och finansinstitut? Behöver du ett lån eller en inteckning? Det här är platsen att leta efter, vi är här för att lösa alla dina ekonomiska problem. Vi lånar pengar för allmänheten. Behöver ekonomisk hjälp med en dålig borgenär som behöver pengar. För att betala för en kommersiell investering till en rimlig skattesats på 3%, låt mig använda den här metoden för att informera dig om att vi tillhandahåller tillförlitlig och hjälpsam hjälp och att vi är redo att låna ut dig. Kontakta oss idag via e-post: daveloganloanfirm@gmail.com Ring / SMS: +1(501)800-0690 Och Whatsapp: +1 (315) 640-3560

BEHÖVER DU LÅN?
Fråga mig.