Summa sidvisningar

tisdag, maj 11, 2010

Vem kommer ihåg Blackpool? Jag!

Bara vi oldtimers minns ärorika lag som Blackpool, Huddersfield, QPR, Preston, Derby, Brighton och en hel del andra lag som rosade marknaden på femti-och sextitalet.
Ikväll såg jag andra halvlek av en väldigt spännande match mellan Nottingham Forest och Blackpool FC, i en avgörande fajt om vilket lag som skall spela en kvalficeringsmatch till Premier League på Wembley till helgen.
På bilden här ovan är det DJ Campbell som är på väg igenom för att fullborda sitt formidabla hattrick.
Blackpool vann hemma med 2-1 och ikväll stod det 2-1 till Forest en bit in i andra halvlek - alltså lika 3-3. Men tre snabba Blackpoolmål för dem till Wembley där Leicester eller Cardiff står för motståndet, vilket lag det blir avgörs onsdagkväll.
Tänkte några av er skulle le när gamla hederliga klubbar som Blackpool knackar på dörren till finrummet där jäsande och övergödda klubbar som Chelsea, Manchester United, Arsenal och några andra tror att de i evighet skall härska och styra.
Se upp där uppe, än lever de gamla...

1 kommentar:

SARAH WILLIAMS sa...

Sky World lån Firm, vi ger ut lån till en ränta 0f 3%.
 

God dag Sir / ma am.

Vi är ett privat företag och vi erbjuder lån till låg ränta vid fastställandet av lånet är mellan 100 miljoner lån bestämmelserna i $ 1000 dollar lån för affärsutveckling: kant / expansion konkurrenskraft.

Vi erbjuder en mängd olika lån

* Personliga lån (med och utan säkerhet)
* Business lån (med och utan säkerhet)
* Konsolidering Lån
  
Inga initiala avgifter.

Vi tackar för att du tog dig tid att läsa denna annons.
För mer information och förfrågningar, skicka e-post till oss idag
skyworldloanfirm@gmail.com
skyworldloanfirms@yahoo.com


Sarah Williams.