Summa sidvisningar

fredag, september 04, 2009

Gnesta Konstrunda startar i morgon.

I natt regnade det som attan, i ottan regnade det fortfarande som attan och nu kommer ett riktigt skyfall. Bra för svampen. Bra för oss...för så här kan det inte hålla på till helgen va?
Det börjar ta form, snyggt ska det vara, inte tapetserat och inget Elgiganten eller Rusta. Så här ser en av mina hörnor ut. Blandteknikbilder enbart, kör bara det plus teckningar denna runda, en enda målning sitter uppe.
Inte hos Mia ser det nybonat ut. Snyggt, men fortfarande en aktiv ateljémiljö man kommer till som besökare, nästan klart här också. Färger som möter besökarna brukar också dra de största klungorna in i detta härliga rum.
Som sagt, här inne hos mig blir det inte mycket bättre, ett varv med dammsugaren är väl allt som återstår. Intressant ock så vad frånvaron av mitt måleri får för kommentarer - om några?
Mia har redan tankarna i nästa utställning i Sölvesborgs konsthall den 10 oktober, här får Karin ett e-post om hängningsdagarna där nere. Här vilar inga halta löss......
T o m grafikateljén har fått en uppryckning om än inte helt klar. Pressen imponerar på våra besökare, en tung sate på 350 kg. Finskt bygge med italiensk motor. Går som tåget sedan 10 år tillbaka. Mias grafikurval för hugade spekulanter denna runda är imponerande.
Våra skyltar som skall ut till infarten, staffliet som välkomnar vid entrédörren, nytextade och välkomnande. Lars Berg har formgett, sitter med i vår arbetsgrupp.

Jahaa, så är det bara att vänta och möta våra besökare med öppna armar i morgon, vi har haft ca 250 under senare rundor. Hoppas på ny anstormning. Håll tummarna. Och ni som styr kosan hitåt - välkomna.

Inga kommentarer: