Summa sidvisningar

lördag, december 26, 2009

Julaftons-bilder



Julafton i år bjöd på allt - snö, lite kyla, sol och förhoppningar.
Kameran var med Mia och mig ute på promenad i solen. Och när jag nu efter två dagars snöande tittar igenom helgens bilder är det just dessa naturupplevelser som jag vill dela med mig av. Nog kan en julafton bjuda på mer än skinka, klappar och anhöriga när den sätter den sidan till.

Foto: Olle Q ©

2 kommentarer:

Äla sa...

Du skriver om tsunamin. Den dagen kommer jag ihåg väl. Det är exakt fem år och två dagar sedan min man Jorma och vår son Markus kom hem från Sri Lanka. Vi har varit där många gånger och ville visa Markus ett fantastiskt land. De åkte runt mycket men bodde vid stranden i Hikkaduwa. Två dagar efter att de kom hem var allt borta. Vi var bedrövade för de som var där, men tacksamma för att Jorma o Markus hann hem. Ödet drabbar slumpmässigt.

Olle Qvennerstedt sa...

Mia och jag var inbokade till Khao Lak, det värst drabbade området med svenskar, för en vistelse där bla över julen, men bokade om och skulle ha flugit ut med Thai Airways den 15 januari.
Tack vare det beslutet sitter jag och delar med mig av vår tur i andras otur.
Tacksamma, som ni, att det inte var dags för oss.
Var var där 2001 och tänker ofta på alla de trevliga små restauranger och barer längs stränderna som vi besökte. Förmodligen sveptes allt och alla av dem bort annandagen 2004.