Summa sidvisningar

lördag, mars 21, 2009

Djupkyssen på hög nivå.

Ja säga va´man vill, men visst var det härligt på den gamla hederliga tiden också? Då var öst öst och väst väst, alla visste vad skåpen stod. Man strök sina egna medhårs, stack till dom lite robotar och kanoner, trygga i sina pakter.

Den här bilden tycker jag är häpnadsväckande faktiskt, titta på den noga. Observera på sättet de kysser varandra, en riktigt tung-slask variant, deep throat nästan.
Och det är inte vilka homosnubbar som helst, det är Sovjetunionens mäktige ledare Leonid Breshnev tv som tungkysser DDR:s Erich Honecker. Detta skedde inför hänförda ledare från övriga delar av östblocket, aningen upphetsade som de som åskådare säkert blev, hittade dom inget annat sätt att uttrycka sitt gillande än att energiskt applådera de båda turturduvorna.
Den som tittar noga ser att inte en enda kvinna finns bland de uppradade. Detta i ett av jämställdhetens och socialismens paradis, DDR.
Året är 1979 och DDR firade sitt 30-års jubileum som nation. Tio år senare, då det var dags för jubileum igen, kramades Honecker och Gorbatov, på hösten 1989 föll muren
och en dyster period i Europas historia var över.

Inga kommentarer: