Summa sidvisningar

torsdag, april 12, 2018

Svenska Akademien, vilken soppa.

Finns det egentligen något mer att säga om denna minst sagt sorgliga historia, som inte redan är sagt? Knappast. Men si - då finns pennan, teckningen på pappret att ta till och vips kan man med några få ord och struttiga gubbar få till en vinkling som är lite mer satirisk? Hoppas i alla fall det, erbjuder alltså två helt nya Gnällspikar, tillkomna idag torsdagen den 12 april på förmiddagen, han med barnbarnet, den texten skrev jag ner igår kväll på baksidan av en kuvert. Given. Enkel. För visst har hela den här sörjan blivit som ett sämre dagis. För att inte tala om den sk "kulturprofilen", som jag inte förstår varför han inte nämns med sitt egentliga namn, vissa kvällsblaskor gör det, men "finmedia" skriver bara kulturprofilen. 99% av vår befolkning över 30 år vet vem det är. Så varför mumla? OK, nu har jag ritat mitt och sagt mitt. Vi hörs, när det beger sig. So long.

1 kommentar:

Unknown sa...

Hej, jag heter "ALLIE REYNA" Jag är från USA. Jag var gift i 7 år med Ruben. Saker började bli ful och vi hade slagsmål och argument nästan varje gång. Det blev sämre vid en tidpunkt som han lämnade för skilsmässa ... Jag försökte mitt bästa för att få honom att ändra sig och stanna hos mig men all insats var meningslös. Jag bad om och försökte allt men ändå fungerade ingenting.

Genombrottet kom när någon introducerade mig till den här underbara, stora stavningskastaren som till sist hjälpt mig ut ... Jag har aldrig varit ett fan av saker som detta men bara bestämde mig för att försöka motvilligt, för att jag var desperat och lämnade inget val ... Han gjorde speciella böner och använde rötter och örter ... Inom 2 dagar kallade han mig och var ledsen för allt det emotionella trauma han hade orsakat mig, han flyttade tillbaka till huset och vi fortsätter att leva lyckligt. vilket underbart mirakel Baba Egbe gjorde för mig och min familj.

Jag har introducerat honom till många par med problem över hela världen och de har haft goda nyheter ... Jag tror starkt på att någon där ute behöver sin hjälp. För brådskande hjälp av någon typ, kontakta Baba Egbe nu via hans Email: babaegbetemple@gmail.com eller WhatsApp honom på 7 (926) 512-8701.