Summa sidvisningar

lördag, juli 04, 2009

Lycklig återkomst

När den tropiska regnstormen höll på att bedarra, 2 minuter in i andra halvlek lyfter Patrik Gerrbrand och får en klockren träff med pannan - och pang 2-0 till Bajen inför ca 9.400 på Söderstadion (en riktigt skaplig siffra med tanke på att halva Stockholm var på semester utanför stan).
Vilken återkomst, Patrik bidrog till lugn och stabilitet i mittfält och försvar, mot ett Trelleborg som inte kom nå´n vart alls. De fick ett oförtjänt mål i slutminuterna då en av få markeringsmissar i det grönvita bakre försvaret resulterade.

Fest på läktarna. Och Chainsmoker var tillbaka, han som Anton och jag trodde hade flyttat till Dalarna för gott, dök plötsligt upp i sitt ordinarie revir på ståplats, med nytvättat och utslaget midjelångt hår gled han in, efter en stund dök hans blonda donna upp och livet var som det alltid varit där uppe under taket. Han rökte, drack några bärs och hans röstresurser var opåverkade av luften i Dalarna, nog hade väl hans kagge lagt ut något?
Vi fick inget tillfälle att kolla om han flyttat tillbaks, men Anton hade inte sett honom på Söderstadion tidigare under säsongen, Eddie såg honom i alla fall på premiären i Borås.

Det svänger om Bajen - tomt i kassakistan, ledare får gå - men trogna fans och ett uppoffrande och bra spel av laget (idag) lovar gott inför återstoden.

Inga kommentarer: