Summa sidvisningar

söndag, januari 29, 2017

Mannen på allas läppar....

....jag menar naturligtvis Donald J Trump.
Det han åstadkommit hittills är förvirring, förstämdhet, förtvivlan och förbannelse världen över.
Hur kan denne antidemokrat få sitta och underteckna det ena beslutet efter det andra utan att tänka efter före, diskutera det öppet och visa lite ödmjukhet.
Jag vet att Hr Trump i sin valkampanj lovat det han nu snabbt genomför och att det bar honom till Vita huset, men lite mjukhet och varsamhet hade inte skadat, effekten av hans beslut hade bara kommit senare och inte så chockartat.
Nu är han vald, nu signerar han sina löften.
Men min bild av USA eroderar nu sakta men säkert.


3 kommentarer:

Bishop Fredrick sa...

Behöver du ett brådskande lån idag för att betala dina räkningar? Behöver du ett lån för att finansiera ett projekt eller ett lån för att starta ett företag? Om du är intresserad av någon form av lånkontakt: bishopf21loan@gmail.com

Wayne Davis sa...

100% finansiering av vårt företag med låg ränta på 4%. Vi erbjuder lån till privatpersoner, organisationer, företag etc. Vår process för lån godkännande snabbt och enkelt kan hjälpa dig att låna pengar. Du kan kontakta oss via e-post,
Spring-cash2016@outlook.com

Adolf Roger sa...

Hej, allihop,

Jag är en privat långivare, jag erbjuder lån på 2% Detta är ett legitimt företag med ära och skillnad Vi är redo att hjälpa dig i alla ekonomiska problem som du erbjuder vi alla typer av lån så om du är intresserad av detta lån erbjudande Vänligen kontakta oss på vår email: (anggadiman1@gmail.com)

Ange även detaljerna så att vi kan fortsätta med lånet omedelbart.

Namn:
Belopp som behövs:
Varaktighet:
land:
Syftet med lånet:
Månadsinkomst:
Telefonnummer:

Kontakta oss med ovanstående detaljer på vår email: anggadiman1@gmail.com

Hälsningar till er alla.