Summa sidvisningar

måndag, november 03, 2014

Stackars homofoba ryssar, har ni fått panik igen?


Det är tre år sedan Steve Jobs dog, den karismatiske VD:n för framgångsrika Apple, fick filmer, böcker, artiklar och som på bilden här ett iPhone-monument på nästan två meter rest till sitt minne.
Det skedde i januari 2013 i St Petersburg i Ryssland.

I fredags monterades minnesmärket över Apple och Steve Jobs ner?
Varför?
Jo, Steves efterträdare och nuvarande VD Tim Cook kom för några dagar ut som homosexuell.
Oh, herre jösses!!
Och Ryssland som verkligen har homofobi, greps av panik och redan dagen efter, i fredags plockades den välkända iPhonen ner och kånkades iväg.
Man vill inte att den skulle symbolisera "gay propaganda."
För i Ryssland "...är homo-propaganda och andra sexuella perversiteter förbjudna att spridas bland unga, detta enligt rysk lag."
Efter att det framkommit att Tim Cook lever "..i sodomi, plockade våra myndigheter ner monumentet, för att skydda vår ungdom från spridandet av det som förnekar traditionella familjetraditioner."

Tim Cooks homosexuella läggning var vida känd i Silicon Valley, men aldrig diskuterat, han ville genom att komma ut, ge Civil Rights en knuff framåt i USA, kanske speciellt med tanke på att det är mellanval i USA i dagarna.

Men Rysslands skräck är nästan skrattretande, nästa steg är väl att man förbjuder all försäljning av Apple-produkter i hela landet? Skulle inte förvåna.
Vad tror Putin och hans knähundar att den vanlige ryssen tycker och tänker? Kan de inte själva få avgöra vad det utan att ha en lag som tänker åt dom?

Hela världen skrattar åt er Ryssland, ni är så naivt barnsliga och samtidigt vidrigt auktoritära att man blir förbannad och än mer tvivlar på att du Vladimir Putin har något vettigt att visa din omvärld?

Inga kommentarer: