Summa sidvisningar

måndag, september 14, 2020

CP Rail i snön

I Kanada kör man oavsett årstiden, där är det vintertid ofta mycket snö, men inget hindrar de stora tågen att ta sig fram över det stora landet. Här är ett Canadian Pacific godståg någonstans i Kanada. Fin bild. Tuff bild.

11 kommentarer:

Anonym sa...

De flesta tror att magisk kärleksformulering inte fungerar, oroa dig inte, jag är här för att ge dig steg för steg på kärleksstavningsförfarandet och hur man får omedelbart resultat inom 24 timmar.
Jag kommer också att hjälpa dig att utföra alla magiska kärleksförtrollningsböner för att få tillbaka ditt barn hem även efter så många års separering.
Jag har gjort denna liknande kärleksförtrollning för så många människor över hela världen och det fungerar för dem alla, de pratar alla bra om mitt fantastiska jobb.
Jag är tacksam mot mina Oracle-gudar i Oduduwa för de begåvade krafterna i mitt liv att göra detta utan att samla in pengar från människor. du måste köpa allt material som krävs för att användas helt själv, du behöver inte skicka pengar till någon för att köpa magiska saker.
kärlek stava magi känner ingen gräns. det fungerar överallt där det finns luft, vatten, eld och jord.

Vill du att din ex-kärlekspartner ska återvända till dig!
Vill du att ditt barn ska älska dig mer än fadern
Vill du ta tillbaka din förlorade son hem?
Vill du förena dig med ditt barn även efter så många års separering.
Vill du ha ett barnbidrag från fadern?
Vill du locka kärlek och uppmärksamhet från ditt barn?
du är så väldigt lycklig att komma över de här artiklarna och jag tror att det kommer att hjälpa dig så mycket att återställa din trasiga familj igen. bara ett meddelande till Dr.Oduduwa Temple för lösning så är alla dina problem över. prova idag så blir du glad därefter. tack.

Fortsätt kontaktkommunikation med Grand Master Dr.Oduduwa via
(dr.oduduwaspellcaster@ gmail. com)

Helen Greens sa...

Hej, här är en person jag vet att du faktiskt kan ha en privat session och få din civilstånd löst inom ett ögonblick, den personen är den ständigt medkännande doktorn Egwali, en trollformell som har använt sin magiska trollformel för att hjälpa till att förändra livet för så många jag känner idag. Du bara heter det, är det en kärleksformulering, yrkesverksamhet, sjukdomar av olika slag, vad som än är fallet, han har rätt i tid för att ta hand om dig och ge dig sinnesro precis som han gjorde för mitt. Du kan kontakta honom via WhatsApp / Viber + 2348122948392
Mail: dregwalispellbinder@gmail.com Ha en privat session med honom och var glad. Lycka till!!

Janice Michael sa...

Mitt namn är Michael Janice, jag bor från Lund, Sverige, (dr.oduduwaspellcaster@gmail.com)
Jag är skild med en son och min sons namn är Felix han är 12 år gammal nu, jag hade en dålig upplevelse i mitt tidigare förhållande, det är en mycket lång historia men jag kommer att skära det kort för dig att förstå det ibland måste vi göra ett personligt beslut för att få det som tillhör dig.
Min fru skilde mig att gifta mig med en annan man som bor i samma stad. Jag bad om ursäkt för henne och jag bad henne att återvända till mig och till vår son, hon vägrar att komma tillbaka till mig. ,
För några dagar sedan läste jag en artikel om relation blogg postat av Maria Anderson från Sverige, hon delade en livsförhållande upplevelse på en blogg och hon skriver ut e-postadressen till Dr.OdeDuwa kärlek stava caster som kan återställa tillbaka brutet kärlek äktenskap och ta med Tillbaka ex kärlekspartner inom 3 dagar.
Jag trodde aldrig på magi, tills min son sa att jag skulle hellre ge det ett försök att få sin mamma hemma.
Jag skickar mailmeddelande till den postadress som finns på bloggen för att kontakta Dr.Odeuduwa Love Spell Caster. Jag förklarade för honom allt som hänt mellan mig och min ex fru.
Jag fick ett svarmeddelande att han kan hjälpa mig att ta tillbaka henne hem att älska och lita på mig som mer än någonsin, jag gav det ett försök och jag var glad att följa alla instruktioner från Dr.Odeuduwa Love Spell Caster. Bara några dagar efter att jag fick ett telefonsamtal från min ex fru Laura, ursäktade hon mig, Laura Creturned hemma, hon grät och ber om ursäkt till vår son Felix för att lämna honom så länge.
Det fungerar som magi verkligen för att det är så fantastiskt hur kärleks stavning fungerar så effektivt inom tre dagar stavningsbön.
Jag rekommenderade starkt någon som läser detta vittnesbörd som går igenom relationsproblemet att söka efter hjälp för att återställa sant kärlek och lita på kärleksförhållande. Oavsett hur länge din partner lämnade dig kan de fortfarande återvända till dig.
Det fungerar för mig och så många andra har sagt bra kommentarer om den här stora mannen Dr.ODUDUWA (dr.oduduwaspellcaster@gmail.com)

Unknown sa...

Airports in today's world are a reflection of a country's status, worldwide presence, network of links, and global interests.
Countries have tried to enlarge and equip their airports in proportion to modern aircraft, their sizes, and their vast capacity, in light of tremendous advances in the aircraft industry and modernization.
Qatar is one of the world's most well-known countries, with a network of ties that stretches to the farthest corners of the globe, east and west.
As a result, I labored to build a contemporary airport in Doha, Qatar's capital, that meets all of the requirements of the world's best and largest airports.
Qatar will have put itself on the track of the newest countries and the most contemporary and mobile airports by establishing this massive airport.

Unknown sa...

Stor respekt till Dr Ilekhojie för att återställa mitt äktenskap efter många år. Sedan november förra året har jag och min fru varit i rätten om vår lilla flickas vårdnad. Djupt inne i mig ville jag ha min familj tillbaka eftersom de ger mig så mycket glädje och sedan dessa frågor började har jag inte kunnat koncentrera mig på jobbet eftersom jag var känslomässigt nere. Jag diskuterade med en vän som presenterade mig för Dr Ilekhojie och jag fick prata med honom från hjärta till hjärta där han försäkrade mig om att hans försoningsbesvärjelse kommer att lösa tvisten mellan mig och min fru. Jag gjorde allt han krävde genom att ge den lilla summan för att köpa alla förfäder som bad mig att erbjuda att återställa förbindelsen mellan mig och min fru. När det var klart vaknade min fru en morgon och bad oss ​​att ha ett samtal som senare slutade med ett oförglömligt sex efter så många år och sedan dess har det varit fred i min familj och våra vänner och grannar där de blev förvånad .
Även om Dr Ilekhojie kanske inte ser detta, men jag är skyldig många människor att hitta lösningar med Dr Ilekhojie och göra ditt liv och äktenskap enkelt. Du kan kontakta honom med hans direktnummer på WhatsApp eller Viber (+2348147400259) eller hans e -post: (gethelp05@gmail.com)

Janice Aliena sa...

god dag kära vän här ute, jag är glad att kunna dela med mig av fantastiska mirakel och under som hände för bara två dagar sedan min pojkvän som satt i fängelse i nästan ett år släpptes gratis, Dr.Oduduwa trollformaren hjälpte mig med magi stavningskraft att be för min vän och han gjorde alla former av magiska trollformler för att gynna mig. Min vän satt i fängelse i mer än ett år, och jag var orolig för honom och jag ville verkligen ha bort honom men jag har inte mycket pengar att betala för hans borgen eller rättegång, jag förklarade denna situation för mina kollegor på jobbet och hon rådde mig att hellre kontakta En trollformel som kunde hjälpa mig att starta en magisk besvärjelsekraft för att frigöra min vän från fängelset, jag tror aldrig riktigt på magisk besvärjelse tidigare och detta var mitt första försök att göra sådan magi. så jag gav det ett försök och jag kontaktar kommunikation med Dr.Oduduwa via hans personliga e-post (dr.oduduwaspellcaster@gmail.com) och Dr.Oduduwa svarar på mitt e-postmeddelande omedelbart, han lovar att hjälpa mig att starta en kärleksförtrollningskraft till handling som kommer att gynna min vän att släppas från fängelset. Jag följde noggrant alla instruktioner från Dr.Oduduwa som jag fick och jag gjorde allt han bad mig göra, strax efter 48 timmar efter att jag fick ett samtal från min advokat och han sa att min vän har släppts från fängelset utan någon anklagelse. jag blev så glad och jag ringde min pojkvän för att bekräfta om det är sant att han är ute från fängelset, då svarade han på mitt samtal och sa ja att han är ute från fängelset och ville träffa mig, just nu är jag och min pojkvän glada tillsammans och ska gifta sig nästa helg. Jag är så glad och jag uppskattar hjälpen från Dr.Oduduwa och jag rekommenderar honom starkt till alla som vill starta en magisk magi för omedelbart resultat och mirakel.
att kommunicera med Dr.Oduduwa för att få hjälp skicka meddelande till e-postadressen (dr.oduduwaspellcaster@gmail.com)

Anonymous sa...

Hej alla, mitt namn är Abbie Moore, är från USA. Jag vill dela med mig av mitt underbara vittnesbörd om hur jag fick tillbaka min man, som jag svor att någonsin vara med tills han lämnade mig för en annan kvinna utan anledning och jag försökte få saker att fungera för oss båda men saker och ting blev värre och jag älskar honom så mycket. Det finns inget jag kunde göra för att få tillbaka min man, tills jag såg ett vittnesbörd som delas av en kvinna som heter Lauren från Australien på internet som pratar om en kraftfull trollformler som tog tillbaka sin man inom 72 timmar och jag bestämmer mig för att ge det ett försök och till min största förvåning gjorde han det också för mig precis som han gjorde för Lauren och jag har många som klagar på falsk trollformel men den här jag träffade var en riktig trollformel som hjälpte mig att lösa mitt problem ,Jag hade ingen lösning på och det mest överraskande är att vår kärlek är väldigt stark. Det finns inget som att vara med mannen du älskar. Jag är så glad att min kärlek är tillbaka till mig med hjälp av DR IBINOBA om du har liknande problem, jag kommer att råda dig att kontakta honom, han är där för att hjälpa dig och få ett leende på läpparna som han gjorde mot mitt och andra. Du kan kontakta honom på WhatsApp +2348085240869, e-post: dromionoba12@gmail.com

Lukas Anna sa...

Först höll jag inte med min vän om att använda kärleksförtrollnings charm för att få tillbaka min ex kärleksman, tills för bara några dagar sedan läste jag blogginlägg online från en kvinna som heter Anna som bor i Stockholm, hon delade med sig av sitt verkliga liv vittnesbörd om hur Oduduwa kärleksförtrollning hjälpte henne att få tillbaka sin före detta kärlekspartner hem inom två dagar, med hjälp av en talismanring med kärlekstrollformel. Senare samma dag delade jag min relationskris till en annan av mina vänner som vi båda arbetar tillsammans på samma jobbkontor, hon rådde mig att hellre kontakta samma oduduwa via e-post för att kommunicera med honom för en snabb lösning för att få hem min kärleksman. Jag var redo att göra vad som helst bara för att få min kärleksman tillbaka till mig och vår underbara unga pojke Felix, han är bara 6 år gammal och jag vill att han ska växa upp med att båda hans föräldrar bor tillsammans som en lycklig familj
Jag tog mod till mig och jag skickar ett e-postmeddelande till oduduwa via e-postmeddelandet som jag kommer att posta här för alla som vill hitta samma lösning som jag fick för bara några dagar sedan. Bara några sekunder senare fick jag ett svar från Oduduwa e-post, han försäkrade mig att han kommer att hjälpa mig att ta hem honom innan helgen, jag gav det bara ett försök och tror att saker kommer att fungera till mitt bästa. Igår fick jag ett telefonsamtal från min kärleksman, han ringde för att kolla upp mig och han bad om ursäkt för att han lämnat mig och ungen så länge. Och han lovar att återvända hem nästa dag, när jag är här och skriver det här meddelandet här på bloggen, jag sitter mitt framför min kärleksman, vi är båda tillbaka tillsammans i kärlek mer än någonsin tidigare. Jag är så glad idag och jag känner mig gynnad av att ha kommit i kontakt med Oduduwa kärleksförtrollning är verklig och fungerar snabbt utan några biverkningar. Jag gav det ett försök och jag följde noga allt han sa åt mig att göra. Kärleksförtrollningsböner besvaras, det fungerar för mig och jag tror att det kommer att fungera för dig också.
Ge det ett försök idag, få gratis onlinekonsultation och kommunicera med Oduduwa via hans kontaktperson nedan;
(dr.oduduwaspellcaster@gmail.com)
proceed3e3.blogspot.com

Unknown sa...

Kärleken förblir fantastisk när du är med din själsfrände och lycka i alla tider är garanterad för er båda. DR ISIKOLO fick mig att inse att du kan återställa det som gör livet vackert för dig precis när jag tappade hoppet om att få tillbaka min man och han lämnade tillbaka honom till mig. Vi hade ett komplicerat förhållande och bråkade hela tiden och han lämnade hjärtat krossat och jag var olycklig. DR ISIKOLO kom in i bilden efter flera försök att vinna tillbaka honom och misslyckades. Han återställde kärleken och kopplingen mellan mig och min man och strax efter 48 timmar hade vi en dejt och pratade om saker och nu planerar vi att gifta oss och leva lyckligt tillsammans för alltid. Ord kan inte uttrycka min tacksamhet till DR ISIKOLO och alla som har talat mycket om honom har aldrig ljugit om honom eftersom han verkligen är pålitlig. Kontakta honom idag och låt honom hjälpa dig också. mejla: (isikolosolutionhome@gmail.com) eller smsa honom via WhatsApp: +2348133261196

Unknown sa...

Jag heter Vanessa Arvid. Jag visste aldrig att människor kunde vara så snälla, osjälviska och fantastiska förrän DR ISIKOLO hjälpte mig med mina äktenskapsproblem. Min förening med min man var inte upp till ett år när vi började få problem. Det var så ofta att jag föll i depression och fortsatte att kämpa med det och samtidigt lämnade min man mig och lovade att aldrig återvända. Jag visste inte vad jag skulle göra med mitt liv vid den tidpunkten. Jag var tvungen att fortsätta söka hjälp tills DR ISIKOLO kom till min räddning. Efter att han gjort vederbörliga konsultationer stod det klart för mig att min mans ex älskare fortsatte att manipulera honom så att hon kan få tillbaka honom. Jag fick veta vad jag skulle göra av DR ISIKOLO och med all säkerhet måste jag få resultatet efter 2 dagar vilket jag följde och han hjälpte mig och resultatet var så fantastiskt. Nu är min man tillbaka till mig och vi föder vårt första barn i värme och lycka. om du har liknande eller kärleksproblem, smsa bara till honom via Viber/WhatsApp +2348133261196 eller maila honom via: isikolosolutionhome@gmail.com

Unknown sa...

Hej allihopa. Jag heter Silvia Börjesson. Jag är här för att tacka Dr Isikolo för att han fixade mina äktenskapliga problem. Mitt äktenskap kraschade på grund av oändliga problem och svårigheter jag hade med min man. Han gick därifrån utan att se tillbaka och jag var ensam i så många månader. Hans familj ingrep och fortfarande ingenting förändrades. Jag förstördes känslomässigt och tappade hoppet om att hitta kärleken igen eftersom han var allt i en man jag någonsin velat ha. Precis som så många andra lärde jag känna DR ISIKOLO när jag började söka hjälp. Vi diskuterade mina problem länge och han försäkrade mig om att få den lösning jag behövde. Jag hade inget val än att följa hans rutiner och han dröjde inte med något. Han gjorde ett kärleksåterföreningsband för mig och min man och kärleken och lyckan vi delade återställdes och han nådde mig exakt efter 48 timmar som DR ISIKOLO lovade. Han är verkligen en underbar hjälpare och han är pålitlig. om du har några problem, bara sms:a honom via WhatsApp +2348133261196 eller maila honom via: isikolosolutionhome@gmail.com