Summa sidvisningar

torsdag, januari 21, 2010

Jag är föga i(mp)onerad.

Nu tar jag bladet från munnen, sticker ut näsan och deklarerar helt frankt vad jag tycker är en helt avgörande fråga i höstens val.
Energifrågan.
Kort bara - de partier som vill avveckla kärnkraften har helt tappat kontakten med verklighetens kalla ansikte.
Att tro att Sveriges industrier och folk skulle både drivas och värmas under en längre köldperiod, utan kärnkraft och med vindkraftverksparker i Norrland som automatiskt stängs av vid temperaturer under -30C, är både naivt, befängt och värt att hängas ut. Som jag gör här.
Som ytterligare börda skall också bensinskatten höjas, energiskatten höjas, förbifart Stockholm stoppas och dubbdäcksförbud bli mer allmänt.
Detta är synnerligen viktiga landsbygdsfrågor som betyder mycket för min/vår tro och förväntan inför morgondagen.
MP glider för närvarande omkring på en fet räkmacka i opinionen, trots att det är just de som står för de flesta av dessa stolligheter och önskedrömmar.
Kära svenska folk, allt är inte yta, inte ens i politiken.
Låt er inte förföras. Granska vad som ligger bakom de mjuka orden och uppdragna mungiporna. Tvinga dem visa korten, begär en ekonomisk kalkyl på vad deras förslag skulle innebära för just dig några kalla vinterveckor framöver.
Tänk lite längre, ja mycket längre.
Läs, googla, fråga vad de vill genomföra och vilka konsekvenser det får för vår framtid, både vår närliggande och våra barns.
Peter och Maria, ni har många bra sidor, men i den här frågan - tänk om, så kanske jag också gör det....



1 kommentar:

Angelika sa...

Jag kan inte tacka Dr EKPEN TEMPEL tillräckligt för att hjälpa mig återställa glädje och sinnesfrid i mitt äktenskap efter många frågor som nästan leder till skilsmässa, tack gud för att jag menade Dr EKPEN TEMPEL vid rätt tidpunkt. Idag kan jag säga till dig att Dr EKPEN TEMPLE är lösningen på det problemet i ditt äktenskap / förhållande, med Dr EKPEN TEMPLE kärleksförtryck kommer du säkert att le mer i din relation. Kontakta honom på (ekpentemple@gmail.com)